Кількість
|
Вартість
|
||
|
Настоянка Angostura Bitter 0,2 л
Смак: Концентрований яскравий смак, з домінуванням відтінків цедри апельсина, кориці, коріандру на тлі насиченої палітри спецій і трав.
Аромат: Насичений,обволікаючий із сильними відтінками спецій, коріння і ароматних прянощів.
Гастрономічні поєднання: Ангостура дуже універсальна і чудово поєднується практично з усіма алкогольними напоями, тому база для коктейлів з ангостури може бути різноманітна: горілка, джин, скотч, бурбон, бренді, ром, вермут.
Колір: Біттер червоно-коричневого кольору
Регіон: Тринідад і Тобаго
Виробник: Angostura
Міцність: 44.7%
Об’єм: 0,2 л
Коктейль Old Fashioned:
• Ангостура біттер - 2-3 краплі
• Бурбон - 45-50 мл
• Шматок цукру
• Вода
• Лід
У склянку олд фешн покласти шматочок цукру, капнути на нього Ангостуру і воду. За допомогою мадлера подрібнити цукор, перетворюючи на якусь подобу сиропу на дні келиха. Наповнити склянку льодом і додати половину бурбона. Ретельно перемішати за допомогою барної ложки, охолоджуючи келих і обводнюючи суміш. Додати ще льоду і налити половину бурбона, що залишилася. Знову перемішати і скропити цедрою апельсина. Подати без прикраси.